Nieuws archief 2015

27-12-2015

Techno-Classica in Essen

Techno-Classica in Essen

We staan ook in 2016 weer met een gezamenlijke stand op de Techno-Classica in Essen (van 6 - 10 April).

Het motto voor 2016 is „40 Jaar Rover SD1” ….. we (ROCH bestuur en Deutsche Roverfreunde) presenteren daar een 1e serie SD1, bouwjaar 1977.....

 

Leden die eventueel als  standbezetting willen fungeren / graag reacties aan : voorzitter@roverclub.nl

29-06-2015

ROCH Midzomernachtrally 2015

ROCH Midzomernachtrally 2015

De bijna traditionele ROCH Midzomernachtrally, dit keer echter in een wat gewijzigde opzet, we hebben de rit bij daglicht gereden !

 

Verzamelpunt was dit keer bij Rondel Restauraties, Dafnis Rondel directeur/eigenaar organiseerde een (Rover) oldtimer meeting op zijn locatie in Wadenoijen en gaf tijdens deze meeting een rondleiding door zijn werkplaats en privé oldtimer museum.

 

De opkomst van de ROCH-leden was prima, zo'n 25 Rover's, waarvan er uiteindelijk onder het genot van een locale lekkernij (doosje kersen) 19 equipe's de prachtige rit naar eindpunt Bussloo reden.

 

klik hier voor foto's : MIDZOMERNACHTRALLY

21-06-2015

Nationaal Oldtimer Festival 2015

Nationaal Oldtimer Festival 2015

Het Nationaal Oldtimer Festival is in 2015 weer terug op de kalender en wel op zondag 2 augustus. Dit keer in combinatie met de thema events Paddock Porsche en Great British. Verder natuurlijk een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. Tot ziens in augustus!

Elke aangemelde club krijgt een eigen ruimte op de paddock voor een clubpresentatie of een gezamenlijke parkeerplaats, de auto’s van de clubleden bij elkaar. Deze clubstands/-plaatsen krijgen allemaal een gereserveerde plaats op de paddock. 
Je krijgt van ons het, gratis clubautoticket gemaild, deze kun je doorsturen naar de leden die mee zullen gaan. Het clubautoticket is inclusief de entree voor de bestuurder, overige inzittenden betalen het regulier tarief in de voorverkoop of ter plaatse. Kijk voor de prijzen in de online ticketshop.

Marktkraam
De mogelijkheid om een kraam te bestellen, bestaat nog steeds, maar kost € 35,- incl. btw.. Deze kun je aanvragen via club@402automotive.com. Na bestelling ontvang je een factuur voor de marktkraam, zodra deze is voldaan zullen wij de marktkraam bestellen.

Stroom
Stroomafname blijft gratis. Wel aangeven dat je stroom nodig hebt, dan plaatsen we jullie club zo dicht mogelijk bij een stroompunt. En vergeet niet om zelf een verlengkabel mee te nemen!

Je kunt je club aanmelden door te mailen naar club@402automotive.com met opgave van Clubnaam, contactpersoon, mailadres, aantal te verwachten leden. Aanmelden graag zo snel mogelijk, we hebben dan nog de tijd om de clubs in te delen. Wijzigingen in aantal kun je nog doorgeven tot een week voor het evenement. Dit kan per e-mail of telefonisch.

Houd al het nieuws in de gaten op www.nationaaloldtimerfestival.nl of volg onze Facebook pagina. Je blijft dan ook automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het aanmelden voor het vrij rijden is inmiddels ook geopend! 

Met vriendelijke groeten,

Esther Blaakman

  +31 (0)88 0402402
  esther@402automotive.com


  Gors 11, 4741 TA Hoeven
  www.402automotive.com

17-05-2015

BRITISH AUTOJUMBLE in het Lido Park te Waalwijk

BRITISH AUTOJUMBLE in het Lido Park te Waalwijk

BRITISH AUTOJUMBLE – 28 juni 2015 – WAALWIJK

Op zondag 28 juni 2015 is er voor de 15e keer, de BRITISH AUTOJUMBLE in het Lido Park te Waalwijk. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis.

 

Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een van de grootste evenementen in Europa. Het is een verzamelplaats van Engelse Oldtimer verenigingen en particulieren die een plekje uitzoeken en gastvrijheid verlenen aan de bezoekers. Eigenaars van een Engelse Oldtimer of Youngtimer en andere geïnteresseerden zijn welkom om met zijn of haar automobiel naar het Lido Park te komen. Voor Engelse auto’s is een parkeerplaats beschikbaar op het expositieterrein.

 

Er is ruimte voor een kofferbak verkoop van overgebleven onderdelen na een restauratie. Handelaren in Oldtimer onderdelen zijn aanwezig en laten die nu net dát deel dat u zoekt beschikbaar hebben.

 

De organisatie verwacht op 28 juni meer dan 1100 Engelse Oldtimers te begroeten. Een ideaal uitje om met hele familie naartoe te rijden. Er is voldoende parkeer gelegenheid beschikbaar. Op de invalswegen wijzen borden u naar het Lido Park

25-04-2015

25.04.2015 Taxatiedag @Autobedrijf Berry Smink

25.04.2015 Taxatiedag @Autobedrijf Berry Smink
29-03-2015

ALV 2015 : Haven van Huizen

ALV 2015 : Haven van Huizen Prima sfeer tijdens de ALV van 28 maart jl in de Haven van Huizen. Het nieuwe bestuur voor de komende 2 jaar : Voorzitter : Johan Löwik Secretaris : Theo Groot Bruinderink Penningmeester : Rob Dokter
04-02-2015

Sad News from Österreichischen Roverclubs

Herbert Mühleder

 

Wir können nicht verhindern,
dass der Tod einen Freund
aus unserer Mitte reißt.
Aber wir können sehr wohl verhindern,
dass der Tod die Erinnerungen
an diesen besonderen Menschen mitnimmt.
Mit Trauer und Anteilnahme geben wir Nachricht
vom Tod unseres Präsidenten

Dr. Herbert Mühleder

Menschlichkeit, Humor und künstlerische Kreativität
machten ihn zu einem besonderen Menschen.
Wir werden Herbert ein ehrenvolles Andenken bewahren.

Unser Mitgefühl gilt seinen Angehörigen!

Der Vorstand des Österreichischen Roverclubs