Rover Owners Club Holland

Derden

FEHAC ondersteunt 25-jarig jubileum InterClassics Maastricht.

FEHAC ondersteunt 25-jarig jubileum InterClassics Maastricht.

Van 11 tot en met 14 januari 2018 zal Maastricht in het teken staan van de 25ste editie van InterClassics Maastricht. De jubileum editie van de oldtimer beurs, die inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimer beurzen van Europa, zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 25 jaar.

De ROCH als FEHAC-ledenclub zal binnenkort een korting op de entree voor leden aanbieden.

 

Aan de hand van de 18 thema’s,  die door de jaren heen gevoerd zijn, zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan classic cars, van onderdelen tot automobilia.

 

Geschiedenis:   In 1994 is het Oldtimerclub Gronsveld die de eerste editie van InterClassics organiseerde in één van de hallen van MECC Maastricht. Sinds 1996 wordt de beurs georganiseerd door MECC Maastricht. Geboren als InterClassics heeft de beurs door de jaren heen een aantal naamswijzigingen ondervonden. Zo werd de naam in 2003 veranderd in ‘InterClassics & TopMobiel’ en vanwege de uitbreiding van de beurs naar de zuiderburen, InterClassics

Brussels, werd in 2015 de naam omgedoopt tot ‘InterClassics Maastricht’.

 

Jubileumeditie:   De afgelopen kwart eeuw heeft de beurs in totaal maar liefst 400.000 bezoekers mogen ontvangen. De groei van de bezoekersaantallen, van enkele duizenden bezoekers tijdens de eerste editie in 1994 tot en met de verwachting van 30.000 bezoekers voor de komende editie, vormt een solide basis voor de toekomst.  FEHAC is ook dit jaar weer gevraagd de regie te voeren over de Clubhal. In de Clubhal,  het middelpunt van Interclassics 2018 en voorzien van een eigen ontmoetingscentrum, zullen bij FEHAC aangesloten clubs hun mobiel erfgoed tentoonstellen.  Daarnaast verzorgt  de FEHAC Academy informatie en discussie over techniek en politiek rond klassieke voertuigen.   In deze editie zal FEHAC Academy veel aandacht besteden aan de actuele thema's duurzaamheid en milieuzones. Wanneer uw club wil deelnemen aan dit evenement en een stand wil inrichten in de clubhal, dan zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Op die manier kunt u laten zien hoe duurzaam het behouden van het erfgoed is, en daarmee de presentatie van de FEHAC Academy ondersteunen. 

Zie ook www.interclassicsmaastricht.nl en www.fehac.nl

700 oldtimers in Culemborg?

 
Foto
 
De Oldtimerdag is de laatste jaren qua opzet veranderd en zo meer en meer een totaalfeest van oldtimerliefhebbers geworden. Zo heeft het nu een “concours d’elegance” karakter, een dealer / sponsorplein en is er een open podium voor Betuws talent. Op deze dag maken de oldtimers echter nog steeds van 09:00-18:00 uur de sfeer in onze historische binnenstad. 

Foto

Voor deelname aan dit evenement reserveren wij 250 plaatsen voor onze HACC-leden en de overige 450 plaatsen voor niet-leden. Het bestuur behoudt het voorrecht om bij overweldigende belangstelling te schuiven met deze plaatsen / aantallen. Op deze dag ontmoeten oldtimerrijders/-liefhebbers maar ook honderden bezoekers samen met sponsors / winkeliers, en liefhebbers van muziek elkaar in de schitterende ambiance van de mooie historische Culemborgse binnenstad.

De Lenterit (een toerrit en onderdeel van deze dag)  blijft een individuele toerrit; ondanks dat u deel uitmaakt van een sliert oldtimers, zijn alle verkeerstekens en regels individueel op u van toepassing. U doet uiteraard op vrijwillige basis mee aan deze oldtimerhappening, dit betekent dat schade ontstaan aan u, uw voertuig of goederen van derden nimmer kunnen worden verhaald bij de organiserende vereniging.     

Cabrio Tour Dolomites

13 juni 2018 t/m 17 juni 2018

Nadere informatie volgt

Concours d'Elegance Paleis Het Loo

Straatbeeld 1977 op Concours d' Élégance Paleis Het Loo.

Op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017 wordt weer hét zomer- evenement voor klassiekers gehouden: het 13e Concours d' Élégance Paleis Het Loo.

Concours d'Elegance Paleis Het Loo

 

Het 40-jarig bestaan van de FEHAC is aanleiding om daar uit te pakken met een prachtige rij van 20 inmiddels historische voertuigen uit ons ‘geboortejaar’ 1977, die toen de normale gebruiksauto’s waren in het straatbeeld. Bij de oprichting van de FEHAC is nooit gedacht dat nieuwe auto’s-van-toen nu ook al echte klassiekers zijn. 

Met korting naar het Concours d' Élégance 

De organisatie van het Concours D 'Élégance Paleis Het Loo geeft de leden van FEHAC-clubs korting op de toegangsprijs: u betaalt geen € 22,50 maar € 20,- voor een toegangskaart voor een dag. En voor bezoekers die in een klassieker komen is het vrij parkeren naast de paleistuin. U kunt een entreekaart met korting kopen via concourselegance.com onder vermelding van de couponcode FEHAC CDE 17 (zonder spaties).