Gastenboek

87 berichten, 9 pagina's 
« 
16-08-2014
Geplaatst door:
Grootste oldtimerfestival in Moerdijk, toegang gra

Op 30 en 31 augustus vindt in het brabantse dorp, Moerdijk, het grootste oldtimerfestival plaats van Nederland. De toegang is geheel gratis. Twee spectaculaire dagen vol oldtimerplezier. Komt allen.

28-07-2014
Geplaatst door:
20-09

STICHTING OLDTIMERDAG APPELSCHA
Postbus 77, 8426 ZN APPELSCHA
Telefoon: 0516-432300 Telefax: 0516-432629
Internet: www.oldtimerdagappelscha.nl E-mail: info@bomba.nl
Facebook: www.facebook.com/oldtimerdagappelscha


8e Oldtimerdag Appelscha op zaterdag 20 september 2014
“De mooiste dag van het jaar”

Leg je hand op een hete kachel en een minuut lijkt wel een uur. Wees samen met die speciale vrouw en een uur lijkt wel een minuut. Dat is relativiteit zo vertelde de van oorsprong Duitse wetenschapper en bedenker van de relativiteitstheorie Einstein ooit. Waarmee hij wil zeggen dat de tijd vliegt als je plezier hebt. Dat de tijd vliegt is wel duidelijk, want het is nu al weer tijd voor de Oldtimerdag Appelscha Een vleugje van deze vervlogen tijd kunt u op zaterdag 20 september 2014 proeven in Appelscha, want daar wordt dan alweer voor de achtste keer, van 09.00-18.00 uur, de Oldtimerdag georganiseerd.

Tijdens deze dag zullen, vaak na jarenlange restauratie, diverse oude vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, motoren, auto’s, solexen, legervoertuigen, caravans, campers, fietsen, brommers en stationair draaiende motoren van het bouwjaar 1900 tot 1988, weer in volle glorie te bewonderen zijn. Sommige met complete lading, anderen weer met bestuurders in bij die tijd passende kleding, weer anderen met eigenaren die, aan de hand van foto’s, leuke verhalen kunnen vertellen over hun voertuig.

De organisatie van de Stichting Oldtimerdag Appelscha spreekt weer over de mooiste dag van het jaar. Er worden ruim 3.000 voertuigen en vele duizenden bezoekers uit geheel Nederland, Duitsland en België verwacht. Voor de organisatie is dit grote aantal geen probleem, omdat het terrein groot genoeg is om alle voertuigen een plaatsje te geven. Ook zaterdag 20 september 2014 zal de Oldtimerdag Appelscha weer het grootste gratis toegankelijke Oldtimerevenement van Nederland zijn. Verscheidene legendarische voertuigen zullen te zien zijn, van Lamborghini tot Ford, van Scania tot Puch, van Kreidler tot Batavus. Ook aanwezig zullen o.a. zijn, de Simca club Nederland, de Citroënclub Friesland, de Renault club, de Lamborghiniclub, de Mercedes-Benz club Nederland, de BMW club Nederland, de VW Busclub, de Citroën HY club en ga zo maar door. Ook diverse trekkerclubs, brommerclubs en motorclubs zullen in grote getale aanwezig zijn. Verder is er aandacht voor niet gemotoriseerde voertuigen. Zo zullen er ruim 50 historische fietsen van begin vorige eeuw worden tentoongesteld en diverse Pipowagens. Om het evenement nog aantrekkelijker te maken is er voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen voor uitbreiding van de Oldtimerdag met een Truckshow. Oude en speciale (nieuwe) vrachtwagens zullen op een apart gedeelte van het terrein tentoon gesteld worden. Deze komen uit Nederland, maar ook uit Duitsland. Al die vrachtwagens hebben een apart verhaal en zien er ook allemaal anders uit, zowel van binnen als van buiten.

Maar dat is nog niet alles, want het is een dag vol met activiteiten. Zo is er een goederenmarkt met een groot aantal kramen. Op deze markt ook kramen met materiaal over de historie van de nostalgische voertuigen, met smeermiddelen voor deze auto's en met miniatuurauto's.
Op een grootschalige onderdelenmarkt zullen allerlei onderdelen te vinden zijn voor Oldtimers.
Dan is er nog een oude ambachtenmarkt en een nostalgische kermis. Om het geheel nog gezelliger te maken is er een live radio uitzending met leuke muziek. Liefhebbers van draaiorgelmuziek komen ook aan hun trekken, want de organisatie heeft te horen gekregen dat een aantal eigenaren met hun draaiorgel aanwezig zullen zijn op dit evenement.

Ook geschorste voertuigen welkom.
Ook aan de verzorging van de inwendige mens is gedacht, want er staan over het gehele terrein diverse kramen met eten en drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om iets te nuttigen in of op het terras van restaurant De Hildenberg. De ANWB is op het terrein aanwezig om eventuele motorische problemen met een voertuig op te lossen.

Voor zowel deelnemers als bezoekers is dit evenement gratis. Dat wil dus zeggen, dat iedereen zonder te betalen naar binnen kan om al dit moois te bewonderen. Als we er vanuit gaan dat Einstein gelijk had, dan moet het ook dit jaar weer een heel mooi evenement worden.

Namens Stichting Oldtimerdag Appelscha

02-07-2014
Geplaatst door:
leren bekleding rover 416 automaat sli bwjr 1994 s

Heeft iemand of kent iemand / iemand die voor deze auto lederen bekleding beschikbaar heeft liefst grijs. Hoor graag hartelijke groeten Willem

02-07-2014
Geplaatst door:
vraag over sleutel bijmaken rover cabrio

Ik heb via ebay.motors.uk de blanco sleutels besteld kosten 7 euro en hier laten voorzien van de juiste groeven a 5 euro. het werkt perfect succes er mee hgr willem

13-06-2014
Geplaatst door:
rubberen kofferbakbekleding

beste leden,
wie kent een verkoopadres ( liefst in NL) van rubberen ''kofferbakbeledingsdelen'' - liefst nieuw - voor een Rover P6 Series 1?

11-06-2014
Geplaatst door:
Sleutel + Deurrubbers

Beste Allemaal

Kan iemand mij vertellen waar ik een sleutel kan laten bijmaken voor onze rover 216I cabriolet uit 1995, tevens ben ik op zoek naar de bovenste deur rubbers

bvb dank Harm Vrind

06-06-2014
Geplaatst door:
hulpstuurhuis

Ik heb inmiddels een steering idler/damper ( hulpstuurhuis) voor onze 1969 P6 3500 gevonden.

24-05-2014
Geplaatst door:
steering arm idler ( hulstuurarm)

Hallo iedereen,
Ik zoek een LHD steering arm idler voor onze 1969 P6 3500, LHD.
Wie kan helpen?

groet,
M.Smeets

28-04-2014
Geplaatst door:
Mijn oude P4

Als student in de vroege jaren 70 had ik een P4 75 uit 1953; ik heb nog een paar aardige foto's van de auto die wellicht interessant kunnen zijn voor de huidige eigenaar - als de auto nog bestaat. Het originele kenteken was NX-60-49.
Wellicht is iemand geinteresseerd.

28-04-2014
Geplaatst door:
Mijn oude P4

Als student in de vroege jaren 70 had ik een P4 75 uit 1953; ik heb nog een paar aardige foto's van de auto die wellicht interessant kunnen zijn voor de huidige eigenaar - als de auto nog bestaat. Het originele kenteken was NX-60-49.
Wellicht is iemand geinteresseerd.