Gastenboek

87 berichten, 9 pagina's 
« 
29-12-2014
Geplaatst door:
Rover P2

Hallo
Ik ben al geruime tijd op zoet naar een
technish handboek van een rover P2 saloon ui 1947
wie heeft er nog ééntje of een copij

26-12-2014
Geplaatst door:
kKsprGTOxqwpKNxV

Met veel plezier heb ik juille reisverslagen gelezen. Mooie site hoor! En heerlijke verhalen om te lezen.We gaan dit jaar voor de 3e keer naar Griekenland maar voor de eerste keer met een camper.Ik heb een vraag over een route die juille hebben gereden. Namelijk op 22 september 2008 schrijven juille over een prachtige route die juille hebben gereden. Ik ben echt benieuwd welke weg dit is geweest. Zou deze weg ook graag willen meenemen in onze reis.Wij beginnen in Igoumenitsa, dan willen we even richting Albanese grens om daar even te staan. Dan verder langs de westkust naar beneden, maar ook wat van het binnenland daar zien. En volgens mij is daar ook die route die juille hebben gereden. Dan nog het eiland Lefkas en verder richting de Peloponesos. Midden over de Peloponesos tot net voorbij Kamabaka en die punten bekijken en via deze westkust van de Peloponesos weer naar Patras waar we op de boot stappen.De twee keer dat we in Griekenland waren, hebben we alle hoogtepunten bekeken (zoals de Vikos kloof, Meteoa kloosters, Athene, Mistras, Delphi en ga zo maar door). Dus deze keer gaan we meer voor de mooie natuur, heerlijke kust en zee en natuurlijk het lekkere eten.Ik hoop dat juille nog kunnen boven halen wat die route van toen was. In ieder geval bedankt voor de moeite!Vriendelijke groet,Hennie Gouweleeuw

12-12-2014
Geplaatst door:
originele nieuwe dakdragers rover 400/45 te koop

Hallo clubleden,

Ik heb nog originele nieiwe dakdragers voor een rover 400/45 liggen in doos met originele sleutels etc.

Is er wellicht iemand die interesse heeft?

Mvg

Boy

02-12-2014
Geplaatst door:
expansion header tank

Heb inmiddels - via Marcel - een tankje bemachtigd. Verder aanbod dus niet meer nodig.

19-11-2014
Geplaatst door:
header tank/ expansievat

beste leden,
Wie heeft er nog een plastic ( doorzichtig) expansievat/overloopvat liggen voor onze 1969 P6 3500?

21-10-2014
Geplaatst door:
Velgen voor rover 200

Ik heb nog een 4 tal aluminium sportvelgen (als nieuw) die van een rover 200 afkomen. 4 gaats. De banden zijn helaas wel aan vernieuwing toe. Voor een goed bod zijn ze van je
mailadres hermanos@home.nl

19-10-2014
Geplaatst door:
De Dion as rubber

beste ROCH leden,
Wie kan me een kort stappenplan leveren hoe ik de kapotte rubberen manchet ( onderdeel 545872)van de P6 De Dion as moet vervangen?

05-10-2014
Geplaatst door:
Rover 75 P4 Parts 4 Sale

http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/kfz-zubehoer-motorradteile/rover-p4-1964-tueren-motorhaube-kofferraumdeckel-alu-100179215?adId=100179215

16-08-2014
Geplaatst door:
Grootste oldtimerfestival in Moerdijk, toegang gra

Op 30 en 31 augustus vindt in het brabantse dorp, Moerdijk, het grootste oldtimerfestival plaats van Nederland. De toegang is geheel gratis. Twee spectaculaire dagen vol oldtimerplezier. Komt allen.

28-07-2014
Geplaatst door:
20-09

STICHTING OLDTIMERDAG APPELSCHA
Postbus 77, 8426 ZN APPELSCHA
Telefoon: 0516-432300 Telefax: 0516-432629
Internet: www.oldtimerdagappelscha.nl E-mail: info@bomba.nl
Facebook: www.facebook.com/oldtimerdagappelscha


8e Oldtimerdag Appelscha op zaterdag 20 september 2014
“De mooiste dag van het jaar”

Leg je hand op een hete kachel en een minuut lijkt wel een uur. Wees samen met die speciale vrouw en een uur lijkt wel een minuut. Dat is relativiteit zo vertelde de van oorsprong Duitse wetenschapper en bedenker van de relativiteitstheorie Einstein ooit. Waarmee hij wil zeggen dat de tijd vliegt als je plezier hebt. Dat de tijd vliegt is wel duidelijk, want het is nu al weer tijd voor de Oldtimerdag Appelscha Een vleugje van deze vervlogen tijd kunt u op zaterdag 20 september 2014 proeven in Appelscha, want daar wordt dan alweer voor de achtste keer, van 09.00-18.00 uur, de Oldtimerdag georganiseerd.

Tijdens deze dag zullen, vaak na jarenlange restauratie, diverse oude vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, motoren, auto’s, solexen, legervoertuigen, caravans, campers, fietsen, brommers en stationair draaiende motoren van het bouwjaar 1900 tot 1988, weer in volle glorie te bewonderen zijn. Sommige met complete lading, anderen weer met bestuurders in bij die tijd passende kleding, weer anderen met eigenaren die, aan de hand van foto’s, leuke verhalen kunnen vertellen over hun voertuig.

De organisatie van de Stichting Oldtimerdag Appelscha spreekt weer over de mooiste dag van het jaar. Er worden ruim 3.000 voertuigen en vele duizenden bezoekers uit geheel Nederland, Duitsland en België verwacht. Voor de organisatie is dit grote aantal geen probleem, omdat het terrein groot genoeg is om alle voertuigen een plaatsje te geven. Ook zaterdag 20 september 2014 zal de Oldtimerdag Appelscha weer het grootste gratis toegankelijke Oldtimerevenement van Nederland zijn. Verscheidene legendarische voertuigen zullen te zien zijn, van Lamborghini tot Ford, van Scania tot Puch, van Kreidler tot Batavus. Ook aanwezig zullen o.a. zijn, de Simca club Nederland, de Citroënclub Friesland, de Renault club, de Lamborghiniclub, de Mercedes-Benz club Nederland, de BMW club Nederland, de VW Busclub, de Citroën HY club en ga zo maar door. Ook diverse trekkerclubs, brommerclubs en motorclubs zullen in grote getale aanwezig zijn. Verder is er aandacht voor niet gemotoriseerde voertuigen. Zo zullen er ruim 50 historische fietsen van begin vorige eeuw worden tentoongesteld en diverse Pipowagens. Om het evenement nog aantrekkelijker te maken is er voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen voor uitbreiding van de Oldtimerdag met een Truckshow. Oude en speciale (nieuwe) vrachtwagens zullen op een apart gedeelte van het terrein tentoon gesteld worden. Deze komen uit Nederland, maar ook uit Duitsland. Al die vrachtwagens hebben een apart verhaal en zien er ook allemaal anders uit, zowel van binnen als van buiten.

Maar dat is nog niet alles, want het is een dag vol met activiteiten. Zo is er een goederenmarkt met een groot aantal kramen. Op deze markt ook kramen met materiaal over de historie van de nostalgische voertuigen, met smeermiddelen voor deze auto's en met miniatuurauto's.
Op een grootschalige onderdelenmarkt zullen allerlei onderdelen te vinden zijn voor Oldtimers.
Dan is er nog een oude ambachtenmarkt en een nostalgische kermis. Om het geheel nog gezelliger te maken is er een live radio uitzending met leuke muziek. Liefhebbers van draaiorgelmuziek komen ook aan hun trekken, want de organisatie heeft te horen gekregen dat een aantal eigenaren met hun draaiorgel aanwezig zullen zijn op dit evenement.

Ook geschorste voertuigen welkom.
Ook aan de verzorging van de inwendige mens is gedacht, want er staan over het gehele terrein diverse kramen met eten en drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om iets te nuttigen in of op het terras van restaurant De Hildenberg. De ANWB is op het terrein aanwezig om eventuele motorische problemen met een voertuig op te lossen.

Voor zowel deelnemers als bezoekers is dit evenement gratis. Dat wil dus zeggen, dat iedereen zonder te betalen naar binnen kan om al dit moois te bewonderen. Als we er vanuit gaan dat Einstein gelijk had, dan moet het ook dit jaar weer een heel mooi evenement worden.

Namens Stichting Oldtimerdag Appelscha