Rover Owners Club Holland

Home

next event : 29 september - BBQ te Almere

29 september is het weer tijd voor de afsluitende BBQ, vooraf gegaan door een toerrit. Was het de bedoeling om deze dag in het Westland door te brengen, zijn we genoodzaakt door de, op het laatste moment, onwelwillende medewerking van de lokatie waar wij de BBQ wilden houden, een nieuwe plek te vinden. Er was een hele mooie rit uitgezet door het Groene hart, maar ook deze laten we niet doorgaan. Persoonlijk vind ik dit heel jammer want het is echt een hele mooie rit. Maar mischien volgend jaar.
Voor nu zijn we uit geweken naar Flevoland en het Gooi. 
We beginnen en eindigen de dag bij Restaurant View in Almere.
Staat er in de Nieuwsflits van onze voorzitter nog dat de aanvang 13.00 uur is, moet ik u toch teleurstellen, u zult iets eerder uw bed uit moeten komen, niet zo vroeg als voor het evenement in Doorn, maar toch wat eerder. Wij verwachten u rond 11.00 uur. 
Dan vanaf 12.00 uur kunt u de toerrit gaan rijden. Deze gaat door het Gooi en een beetje door de polder. De rit is ca. 80 km lang en u heeft 4 à 41/2 uur de tijd om dit af te leggen. De rit gaat aan de hand van het bolletje/pijltje systeem.
Dus wij (de bestuurders zijn het bolletje en we rijden de richting op die het pijltje aangeeft.)Maar ik zal er voor zorgen dat er ook een andere uitleg van de route is, voor hen die bolletje/pijltje niet helemaal begrijpen.

Het borreluurtje begint rond 16.00 uur en de BBQ zal zo rond 17.00 - 17.30 uur starten zodat we allemaal ook weer op een mooi tijdstip huiswaarts kunnen.
Restaurant View is gelegen aan het Bergsmapad 1 te Almere. Het Restaurant 
kijkt uit over het Weerwater en heeft hier ook een eigen teleskibaan liggen, waarop je vanuit het Restaurant of bij mooi weer vanaf het terras of balkon een goed zicht hebt.

De kosten voor de BBQ bedragen € 23,50. De drankjes bestelt u zelf. U kunt het dus zo duur maken als u zelf wilt.

Opgeven via evenementen@roverclub.nl